Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
FIORANESE FRAMMENTA Fioranese ceramica
FIORANESE FRAMMENTA
U 50 godina keramičke tradicije Fioranese ceramica izgradila je posao temeljen na kreativnosti, inteligenciji i duhu obnove koji je danas srce i duša dinamične talijanske tvrtke. Podržani strašću, profesionalnošću i vještinama svih onih koji rade s njima, dizajniraju podove od porculanskog kamena s talijanskim dizajnom kako bi zadovoljili svijet koji se stalno mijenja. Ovako su oduvijek doživljavali njihov ekskluzivni asortiman keramičkih pločica: s dinamikom, originalnošću i stručnošću, koristeći proizvodne procese koje karakterizira kvaliteta i tehnološke inovacije.

Tipičan element i materijal tradicionalne milanske arhitekture, Il Ceppo di Gré obično se koristi za vanjske baze zgrada Meneghini. Riječ je o talijanskoj stijeni s istoimenog lokaliteta Gré čije ime znači upravo "stijena sa kamenčićima".
Porculanska keramika Frammenta s efektom kamena ima izraženu nepravilnost zrnaca, odnosno šljunka, s mini kamenim i makro kamenim površinama koje ga čine vizualno dojmljivim i apsolutnim protagonistom stambenih i poslovnih prostora, kako unutarnjih tako i vanjskih.

Dostupne dimenzije:
60,4x120,8 cm
20,13x120,8 cm
60,4x60,4 cm
30,2x60,4 cm - Palladiana

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio