Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
FIORANESE I COCCI Fioranese ceramica
FIORANESE I COCCI
U 50 godina keramičke tradicije Fioranese ceramica izgradila je posao temeljen na kreativnosti, inteligenciji i duhu obnove koji je danas srce i duša dinamične talijanske tvrtke. Podržani strašću, profesionalnošću i vještinama svih onih koji rade s njima, dizajniraju podove od porculanskog kamena s talijanskim dizajnom kako bi zadovoljili svijet koji se stalno mijenja. Ovako su oduvijek doživljavali njihov ekskluzivni asortiman keramičkih pločica: s dinamikom, originalnošću i stručnošću, koristeći proizvodne procese koje karakterizira kvaliteta i tehnološke inovacije.

Inspiracija je obnovljeni pod iz drevne seoske kuće u Romagni. Nalazimo se na početku 1900-ih, kada se cement počinje koristiti kao vezivo u obnovi. Ali podovi uključuju umetke komadića mramora ili recikliranih materijala.
U porculanskom kamenu I COCCI veličina zrna varira i mijenja se prema veličini različitih komada dobivenih od jedne vrste drevnih mramornih pločica i bijele terakote. Korišteni mort je umjesto toga siv izvana i bijeli u "srcu". Kolekcija nudi pozadinu koja uključuje "šljunčane" grafike prisutne u dekoraciji.

Dimenzije
90x90 cm
90x90 2cm
60x120 cm
60x60 cm
30x60 cm
30x30 cm

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio