Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
FIORANESE I COCCI SICILIANI FIORANESE
FIORANESE I COCCI SICILIANI
U 50 godina keramičke tradicije Fioranese ceramica izgradila je posao temeljen na kreativnosti, inteligenciji i duhu obnove koji je danas srce i duša dinamične talijanske tvrtke. Podržani strašću, profesionalnošću i vještinama svih onih koji rade s njima, dizajniraju podove od porculanskog kamena s talijanskim dizajnom kako bi zadovoljili svijet koji se stalno mijenja. Ovako su oduvijek doživljavali njihov ekskluzivni asortiman keramičkih pločica: s dinamikom, originalnošću i stručnošću, koristeći proizvodne procese koje karakterizira kvaliteta i tehnološke inovacije.

Ova kolekcija nadahnuta je sicilijanskim pješčenjakom, u koji su ugrađeni šljunak, kamenje i stijene. Krajnji rezultat je prirodno neujednačena porculanska keramika s efektom kamena koja se sastoji od mješavine nijansi u trendu i namjernih kontrasta boja koji nikad nisu pretjerani. Prisutnost ovih neravnih kamenčića naglašena je tehnologijom MATTERonTOP, koja nam omogućuje prevladavanje ograničenja nametnutih procesom proizvodnje, dodajući bogatu kvalitetu materijala, strukturu, dubinu i boju keramičkom proizvodu.
U teksturi I COCCI SICILIANI izmjenjuju se veći i manji elementi, s kamenčićima različitih veličina blizu jedan drugome i dugim, nepravilnim venama koje naglašavaju inspiraciju prirodnog kamena.

Dostupne dimenzije:
90x90 cm
60,4x120,8 cm
60,4x60,4 cm
30,2x60,4 cm
30,2x30,2 cm

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio