Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
FIORANESE MARMOREA2 Fioranese ceramica
FIORANESE MARMOREA2
U 50 godina keramičke tradicije Fioranese ceramica izgradila je posao temeljen na kreativnosti, inteligenciji i duhu obnove koji je danas srce i duša dinamične talijanske tvrtke. Podržani strašću, profesionalnošću i vještinama svih onih koji rade s njima, dizajniraju podove od porculanskog kamena s talijanskim dizajnom kako bi zadovoljili svijet koji se stalno mijenja. Ovako su oduvijek doživljavali njihov ekskluzivni asortiman keramičkih pločica: s dinamikom, originalnošću i stručnošću, koristeći proizvodne procese koje karakterizira kvaliteta i tehnološke inovacije.

Vječni klasicizam mramora, sa svojim venama i nepogrešivom estetikom, sadržan je u novoj kolekciji MARMOREA2. Pet boja, od najčišće bijele do najintenzivnije sive, i više formata, definiraju dragocjene i moderne površine koje spajaju ideju nove elegancije.
Uređeni pod, predložen u 3 različite varijante, podsjeća na tehniku ​​umetanja malih mramornih pločica u betonsku površinu.
Porculanska keramika s efektom mramora koja, zahvaljujući svojoj grafičkoj raznolikosti i dvije različite završne obrade, glatka i mat, omogućuje opremanje bilo kojeg tipa okoliša, od najklasičnijeg do najminimalnijeg, te na taj način odgovara najaktualnijim potrebama uređenja interijera.

Dimenzije
74x148 cm
74x74 cm
60x60 cm
30x60 cm
15x15 cm
7,5x30 cm

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio