Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
FIORANESE RIGGIOLE Fioranese ceramica
FIORANESE RIGGIOLE
U 50 godina keramičke tradicije Fioranese ceramica izgradila je posao temeljen na kreativnosti, inteligenciji i duhu obnove koji je danas srce i duša dinamične talijanske tvrtke. Podržani strašću, profesionalnošću i vještinama svih onih koji rade s njima, dizajniraju podove od porculanskog kamena s talijanskim dizajnom kako bi zadovoljili svijet koji se stalno mijenja. Ovako su oduvijek doživljavali njihov ekskluzivni asortiman keramičkih pločica: s dinamikom, originalnošću i stručnošću, koristeći proizvodne procese koje karakterizira kvaliteta i tehnološke inovacije.

Kolekcija sa sofisticiranim grafičkim dojmom u kontrastnoj crno-bijeloj boji, s prepoznatljivim, pomalo izlizanim efektom koji stvara tradicionalnu privlačnost.
Riggiole dolazi u tri veličine. Karakteristična značajka kolekcije je veličina 90×90, a slijede tradicionalnije opcije 30×30 i 20×20. Dekoracija je upečatljivog ručno izrađenog izgleda, podsjećajući na vještine keramičara prije nekoliko stoljeća, uspostavljajući vezu između prošlosti i sadašnjosti. Ova bogata raznolikost opcija omogućuje dizajn originalnih podova od porculanskog kamena u stilu patchworka, kao i pravilne, ponavljajuće uzorke polaganja.

Dostupne dimenzije:
90x90 cm
30x30 cm
20x20 cm

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio