Posjetite nas i u trgovini "Kupaona" na adresi Maksimirska cesta 32, Zagreb
Povratak na pregled kategorije
FIORANESE UNICA Fioranese ceramica
FIORANESE UNICA
U 50 godina keramičke tradicije Fioranese ceramica izgradila je posao temeljen na kreativnosti, inteligenciji i duhu obnove koji je danas srce i duša dinamične talijanske tvrtke. Podržani strašću, profesionalnošću i vještinama svih onih koji rade s njima, dizajniraju podove od porculanskog kamena s talijanskim dizajnom kako bi zadovoljili svijet koji se stalno mijenja. Ovako su oduvijek doživljavali njihov ekskluzivni asortiman keramičkih pločica: s dinamikom, originalnošću i stručnošću, koristeći proizvodne procese koje karakterizira kvaliteta i tehnološke inovacije.

Interpretacija oniksa koja ističe njegovu ljepotu, sjaj i dubinu: UNICA je izuzetno profinjena porculanska keramika s efektom kamena s upečatljivim karakterom i dušom.
Tri varijante boja – Cloudy Grey, Deep Dark i Jade Green – omogućuju vam da dobijete izrazito prepoznatljive grafičke efekte za životne prostore s elegantnim, sofisticiranim ugođajem. Emocionalni učinak pojačan je zaglađenim učinkom, koji naglašava ljepotu površine, donoseći svijetlu, elegantnu privlačnost u svako područje, uljepšavajući javne i privatne prostore u stilovima od klasičnog do suvremenijeg.

Dostupne dimenzije:
74x148 cm
89x89 cm

BOJE

Copyright © Vip Prom d.o.o.
Web dizajn & SEO by NewArt Studio